Massages

Chinese massage is van oudher onderdeel van het Traditionele Chinese geneeswijze en daarmee van de gezondheidszorg. De leer van de Chinese geneeskunde is gebaseerd op de energiebanen in het
lichaam, de meridianen. Op deze meridianen liggen de zogeheten acupunctuurpunten. Deze zijn van invloed op de organen en het functioneren van het lichaam. Het streven is naar een balans in lichaam en geest, om een gezond leven te krijgen en te behouden.

Chinese massage gebruikt technieken als masseren, duwen, kneden en kloppen van het lichaam om de
blokkades op de meridianen op te heffen. Het lichaam zal na de massage ook ontspannen aanvoelen.

Doordat de Chinese massage een bijdrage levert aan het opheffen van de blokkades op de meridianen, zal
bij regelmatig laten masseren het algehele welzijn positief beïnvloed worden. Pijn, vermoeidheid en stress
worden verminderd, terwijl energie, versterking van het immuunsysteem en energetische balans herkregen worden.

Soorten Massages

Relax-/ lichaamsmassage

Een lichaamsmassage is een oppepper voor lichaam en geest. De spieren ontspannen en de geest komt tot rust. Het bindweefsel versoepeld en blokkades in de energiebanen worden opgeheven. Huidweefsels worden verbeterd omdat de aanvoer van bouwstoffen en de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd wordt.

Voetmassage

Verkwikkend tegen vermoeidheid en helend werkzaam zowel voor hem als haar. Chinese Reflexologie wordt door velen beschouwd als een van de ultieme Chinese massage technieken voor ontspanning en plezier. Chinese reflexologie omvat zowel massage van de spieren lay-out van je voet, alsook zachte manipulatie van vele drukpunten in de voet om de gezondheid en ontspanning te bevorderen door je hele lichaam. Verbetering van de bloedcirculatie waardoor u zich energieker voelt. Versterking van het immuumsyteem. Verbetering van uw hormoniale balans. 

Hoofd, nek- en schoudermassage

Bij deze massage stimuleren we acupunctuurpunten. Deze punten bevinden zich op meridianen. Meridianen zijn een soort kanalen waardoor energie in ons lichaam stroomt. Elke meridiaan staat in verbinding met een orgaan. 
Doordat wij via massage deze punten en meridianen gaan activeren, kan de massage dus ook een energetisch gevolg hebben in ons lichaam. Door het toepassen van de Hoofd- , nek- en schoudermassage kunnen we een energetische harmonie creëren
Hoofd, nek en schouder massage geeft u na afloop een heel ontspannen gevoel.
Hoofd, nek en schouders massage is vooral heilzaam voor mensen bij wie door stress dit gebied vast is gaan zitten. 

Duo massage

Tijdelijk is het niet mogelijk om een Duo massage te nemen. Wel kan de tweede persoon wachtten in de wachtkamer met een kopje koffie, thee of fris. Er is tevens ook wifi aanwezig.